Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikan güreşi enayiliği..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tv de izlerken bakıyorum spikerler sanki oradaki adamlar GERÇEK ten bi bok yiyomuş gibi heycanla anlatıyolar...

falan şu şöle zıpladı şu şöle vurdu falan diye..

ya ordaki izleyicilere ne demeli?? binlerce kişi toplanmış resmen rol yapanları gerçekmiş gibi seyrediyolar..

böle tezahuratlar falan..

bide adamlar o kadar kas yapmış bari bi boka yarasın :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Mesaj tarihi:
bunun gerçek olduguna inananların olduguna inanmak enayilik.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Mesaj tarihi:
Kücükken cok heyecanla izlerdim.
Şimdi heyecan vermiyor, yemedigim icin.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
ewet ya o kdr birbirlerine vuruyolar ne bir kan ne bir iz.. hiç bi bişi yapmıolar bide o kdr millet kek gibi izliyo..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Çok konuşuldu[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Mesaj tarihi:
İşte Rik fileyırın ters tokatı. aman tanrım mayk bu adam işi biliyor. o da ne big sksi de geldi. ve işte siting.

şaka bi yana ben en çok stingi severim.[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
said:
Mix, 05 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
bunun gerçek olduguna inananların olduguna inanmak enayilik.

Aslında bunun gerçek olduğuna inananların olmadığına inanmak enayilik. Gerçekten bunları gerçek sanıp izleyen çok insan var. Özellikle ABD'de sık sık gerçek olmadığı söylenmesine rağmen gerçek gibi izleyip nasıl biz futbol maçını ertesi günü konuşursak öyle konuşanlar var iş yerlerinde.. Bilmeden konuşmamak lazım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 05 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
İşte Rik fileyırın ters tokatı. aman tanrım mayk bu adam işi biliyor. o da ne big sksi de geldi. ve işte siting.

şaka bi yana ben en çok stingi severim.

katılıyorum sana.

sting :tup:
Mesaj tarihi:
Bide basta hazırmısınızzzzz...?? dıye bagırısı superdı.Kucukken bende delı gıbı seyrederdım warya hastasıydım.Ama ne zamankı hareketlerın yapmacık oldugunu anladım kahrettı benım amerıkan guresıne olan aşkımı[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 05 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Flash'daki spikerlerin çevirdiği geyiğe hayranım...

Onlar Cenk ve Erdem zaten, maksat geyik olsun[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 06 Kasım 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
said:
Asteroth, 05 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Flash'daki spikerlerin çevirdiği geyiğe hayranım...

Onlar Cenk ve Erdem zaten, maksat geyik olsun

yeme milleti (:
Mesaj tarihi:
oyunu vardı bende bunun, sting'i seçerdim hep, adamı yere vururdum böle pat pat diye, sonra huvaaüü diye çığlık attırırdım sting'e. ne güzel günlerdi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 05 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki:Aslında bunun gerçek olduğuna inananların olmadığına inanmak enayilik. Gerçekten bunları gerçek sanıp izleyen çok insan var. Özellikle ABD'de sık sık gerçek olmadığı söylenmesine rağmen gerçek gibi izleyip nasıl biz futbol maçını ertesi günü konuşursak öyle konuşanlar var iş yerlerinde.. Bilmeden konuşmamak lazım.
senin is yerindekiler salakmis burda herkes rol oldugunu biliyo... enayilik konusuna gelince, birbirinize laf atip durmayin, ayiptir.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
said:
reyou, 05 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ya tv de izlerken bakıyorum spikerler sanki oradaki adamlar GERÇEK ten bi bok yiyomuş gibi heycanla anlatıyolar...

falan şu şöle zıpladı şu şöle vurdu falan diye..

ya ordaki izleyicilere ne demeli?? binlerce kişi toplanmış resmen rol yapanları gerçekmiş gibi seyrediyolar..

böle tezahuratlar falan..

bide adamlar o kadar kas yapmış bari bi boka yarasın :)

kaslarda fake herşey fake

en gerçeği Kırkpınarda yapılanlar abi...
Mesaj tarihi:
top oynayanlarda bi halt yemiyo ama onlarida 1.5 saat izliyoruz, sonra sacma sapan yorum yapip bide tartisiyoruz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
  • Yeni Oluştur...